Inspirerende werkomgeving

Soms ontwerpen we zelf. Graag werken we samen met architecten. Hippe en inspirerende kantoren ontwerpen, dat is jouw specialiteit. Als architect zorg je voor een passend design dat toekomstbestendig en flexibel is. Zo ingericht dat medewerkers zich bij binnenkomst direct thuis voelen. Een prettig design inspireert hen om ook zelf de wereld een beetje mooier te maken. Of het nu een organisatie is die levensreddend onderzoek doet naar ziekten of een organisatie die de hedendaagse infrastructuur verbetert. Jij als architect ontwerpt en creëert een werkomgeving die precies past bij de organisatie.

Een goed ontworpen werkomgeving spreekt boekdelen. Het schetst de identiteit van de organisatie. Wij noemen dit ook wel het karakter van de mens. De mens staat altijd centraal en zo ontstaat een werkomgeving die precies past, als een maatpak.

Synergie tussen design en functionaliteit

Als alles is uitgedacht en afgestemd hoe het eruit moet zien, dan begint onze kracht. De kracht van het inrichten van ruimtes, zodat het net wat lekkerder zit of staat. Maar altijd volgens het ontwerp. Een krachtige werkomgeving is de synergie tussen design en functionaliteit. In samenwerking met architecten hebben we de afgelopen jaren duurzame projecten ontwikkeld. Waarin de architect het ontwerp verzorgt en wij de inrichting. We versterken elkaar en ontwikkelen zo de beste werkomgevingen.

Maatwerk op basis van jouw ontwerp

Is er maatwerk toegepast in het ontwerp? Geen probleem. Ook daarvoor hebben wij de oplossing. In onze moderne productielocatie fabriceren wij binnen no-time precies dat wat jij voor ogen hebt. Op basis van het ontwerp gaan wij aan het werk en maken het zó dat het precies past.

Samen met architecten realiseren we projecten waarbij de identiteit van de organisatie duidelijk spreekt. Aan de slag? Neem gerust contact op.