Onze aanpak

Met onze aanpak kunnen wij u volledig ontzorgen. Alle facetten van ontwerp tot realisatie en nazorg vindt u bij ons namelijk onder één dak, in ’t Huis van Leferink.

Design + Build, compleet advies op maat

Bij Design + Build projecten zijn werkplekken slechts één onderdeel van het geheel. Ons advies gaat verder! Wij adviseren over ruimtelijke indeling, projectstoffering, kantoorverlichting, klimaatbeheersing, ergonomie, audiovisuele oplossingen, facilitaire zaken, enzovoort. Leferink beschikt over een ontwerpstudio onder leiding van vakkundige interieurarchitecten. Hier worden ontwerpen, impressies en uitgebreide voorstellen geproduceerd. Leferink realiseert turnkey inrichtingen en laat geen aspect ongemoeid.

Ontzorgen, van A tot Z!

Uw interieurproject wordt van A tot Z begeleid door een projectteam, bestaande uit een:

  • Een projectadviseur: uw 1e aanspreekpunt voor alle inrichtingsadviezen, vraagstukken over begrotingen, leveringsvoorwaarden en condities. Hij is eindverantwoordelijkheid voor het gehele interieurproject.
  • Een interieurarchitect, architect en bouwkundig ingenieur: zij zijn verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces.
  • De projectmanager: is de centrale spil in het team en is voor u aanspreekpunt tijdens realisatie. Om het kwaliteitsniveau te garanderen, begeleidt hij de inhuizing op locatie.

Kom naar onze showroom om inspiratie op te doen voor uw inrichting!

Meer weten over onze Design + Build aanpak? Klik dan hier en wij nemen contact met u op.