Werken bij Leferink Office Works

Werken bij Leferink Office Works

Wij zijn een groeiende organisatie met een informele no-nonsense cultuur en korte lijnen. Het team bestaat uit 15 enthousiaste en doelgerichte medewerkers uit diverse geledingen en opleidingsniveaus. Door de platte organisatiestructuur kunnen wij onze klant snel en flexibel bedienen.

Bij Leferink Office Works stimuleren wij ontwikkeling van talenten en doorgroei. Wij stellen ons flexibel op als het gaat om werktijden en werkplekken.

Onze vacature(s):

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Maar denk jij dat jij in ons team past en kun jij iets wezenlijks toevoegen en bijdragen, dan zien wij jou open sollicitatie natuurlijk graag tegemoet!

Verras ons en mail je sollicitatie naar Annemiek Meulenkamp.

Stage- en afstudeerplekken

Als erkend leerbedrijf bieden we plekken aan stagiaires en studenten die willen afstuderen. In de gehele holding zijn gemiddeld zes tot tien plekken per jaar beschikbaar.

Interesse?

Heb je interesse in een stage- of afstudeerplaats of wil je een open sollicitatie sturen? Breng ons dan op de hoogte van je belangstelling en capaciteiten. Stuur een mail naar Annemiek Meulenkamp, e-mail ameulenkamp@leferink.nl.

Zet uw eerste stap naar Gezond Werken