Leferink 2.0

Waar je staat of gaat alles staat met karakter. Ons karakter was al langere tijd niet meer passend bij de bedrijfsvoering. Tijd om als totaalinrichter het plan te smeden voor een nieuwe uitstraling.

Lees meer

Van lineair naar circulair

Bijdragen aan een mooie & duurzame wereld willen we allemaal wel. Door circulair ook daadwerkelijk toe te passen, geef je een concrete invulling aan die wens.

Lees meer

Leferink neemt deel aan CIRCO Track

Duurzaamheid = duurzaam doen. Maar we beseffen ook dat het goed is om om ons heen te kijken voor inspiratie. Daarom hebben wel deelgenomen aan de CIRCO Tracks.

Lees meer

Volg de principes van de circulaire economie!

Een bijdrage aan een mooiere en duurzame wereld dat willen we allemaal. Door circulair ook daadwerkelijk te doen geeft u een concrete invulling aan die wens.

Lees meer

Samenwerking tilt duurzaamheid naar hoger level

Circulair ondernemen kun je niet alleen. Wij zijn ervan overtuigd dat we circulariteit nog veel beter kunnen toepassen wanneer we de handen ineen slaan. We hebben daarom in de afgelopen maanden geïnventariseerd hoe onze partners ervoor staan op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Lees meer

Saxion Stadslab kiest voor circulaire upgrade van kuipstoelen

Saxion Stadslab legde ons hun probleem voor: goede stoelen met zichtbare slijtageplekken. Het grootste deel van de stof was nog goed, evenals de onderstellen.

Lees meer

Hoeveel zitten we eigenlijk?

Technologische ontwikkelingen vormen belangrijke oorzaken van het toegenomen zittend gedrag. Door toenemend gebruik van PC, TV, tablet, smartphones en spelcomputers bewegen we steeds minder. Zowel op kantoor als thuis.

Lees meer

Van PET-flessen naar stoel

Vepa is hard op weg naar een afvalloze fabriek. In de serie “Duurzaam Doen met Vepa” laten ze zien hoe ze duurzaam innoveren, denken en vooral doen.

Lees meer

Gebruik afval als grondstof

Hergebruik van beschikbaar materiaal levert een forse positieve bijdrage aan de carbon footprint van een nieuw product. Dus wil je de CO2-uitstoot in de keten beperken, dan liggen daar kansen.

Lees meer

Leferink viert 50-jarig bestaan

In 1969 begon Anton Leferink als leverancier van type- en rekenmachines onder de naam Leferink Kantoorinstallaties. Al snel kwam daar kantoormeubilair bij, want die machines moesten wel ergens op staan.

Lees meer