Circulaire treinbank

Treinbanken zijn niet meer weg te denken in de huidige werkomgeving. Of het nu gaat om de inrichting van een school, kantoor of restaurant. En dat komt goed uit! Want plaatmateriaal van bureaus die niet meer opnieuw ingezet kunnen worden, vormen de perfecte basis voor de casco’s van treinzitbanken.

Zo kunnen we uw bureaublad verwerken tot een nieuw product. Hoe de treinbank bekleed zal worden, dat is aan u. We hebben daar een tal van stoffen voor die daar invulling aan zouden kunnen geven.

Wij zijn er trots de treinbanken in eigen land en in eigen beheer te produceren. Zo maken wij circulaire en duurzame producten van de beste kwaliteit.

We blijven innoveren

Het onderzoek naar het verwerken en ontwikkelen van nieuwe circulaire initiatieven staat niet stil. Op dit moment zijn onze partners bijvoorbeeld bezig met het onderzoek naar de mogelijkheid om lampen van spaanplaatafval, plaatmateriaal van hennep, bermgras en/of oud meubilair te maken en het poedercoaten van hout. Positieve ontwikkelingen met een mooi en duurzaam product als resultaat.