Warm kloppend hart voor mens en materialen

We werken dagelijks aan een groenere omgeving waarbij we onze processen optimaliseren. We hebben oog voor mens en materialen. Dat komt vanuit ons hart. Daarmee zetten we ons in om een werkomgeving te creëren waar mensen willen werken. Niet voor even, maar vooral met een doordachte lange termijn visie.


Circulair

Leferink zet zich in voor een duurzame en circulaire samenleving. Samen met onze partners sluiten we de cirkels.Samen komen we verder

Door samen te werken met lokale partners komen we verder dan we ooit voor mogelijk hielden. We werken inmiddels al weer enkele jaren intensief samen met select gekozen lokale partners om onze doelstellingen op het gebied van circulariteit en duurzaamheid te vervullen.

We kiezen specifiek voor lokale partners om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Daarnaast is onze ervaring dat onze waarden en normen met lokale partners beter overeenkomen. Met deze partners blijven we nauw betrokken en voeren wij meermaals overleg om producten te optimaliseren aan de hand van uw wens. Binnen de kaders is er voor ons dan ook niet veel onmogelijk.

Door deze samenwerkingen hebben we Syrische statushouders een plek op de arbeidsmarkt kunnen bieden. Hebben we voor mensen met een beperking een veilige omgeving gecreëerd waar zij kunnen en willen werken. Werken we samen met opleidingsinstituten om leeromgevingen te creëren binnen ons bedrijf.


Circulair denken en doen

We denken niet alleen circulair we doen het ook!

Circulaire treinbanken

Dat zit wel zo lekker! Een bank die gefabriceerd is van een reststroom van materialen. Gemaakt door vakmensen met oog voor detail.

Circulair Krukje

Uw persoonlijke krukje gemaakt van oude bureaubladen. Lokaal en met veel aandacht geproduceerd.

feelinghome-pillow-leferink

Feeling Home Pillow

Unieke en eerlijke kussens dat voelt wel zo goed. Met een Feelinghome Pillow lever jij een positieve bijdrage aan een circulaire en duurzame wereld!

Circulaire lamp

Designlampen van Nederlands essenhout. Een houtsoort die door de prachtige tekening tot op detail zorgt voor een unieke uitstraling in de lamp. Gemaakt van Hollands hout uit de bossen van Staatsbosbeheer: 100% FSC gecertificeerd dus!


Laatste nieuws over duurzaamheid