Echt MensenWerk®

Een werkwijze voor & door mensen, vol persoonlijke aandacht en service gedreven tot in elke vezel. Nee, het is beslist geen toeval dat de mens voorop staat en werk volgt…

Wij stellen de mens centraal, altijd.

Want denken vanuit de mens geeft onze werkomgevingen betekenis en diepte. Werkomgevingen die aanslaan, doordat ze nauwkeurig zijn afgestemd op het karakter, het nut & de gezondheid van mens én organisatie. Zo voelen mensen zich er thuis. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door onze analyse puur vanuit de mens (kern) vorm te geven.

MensenWerk ligt dus verankerd in ons DNA en mag hiermee gerust worden gezien als onze primaire in- & externe belofte. Een belofte waarin onze medewerkers en klanten zich herkennen, die ons handelen bepaalt en past binnen het veranderende perspectief van kantoor- en projectinrichting.

Duidelijke projectaanpak

Hoe groot of klein een project ook is: wij denken graag met je mee en weten exact wat te doen. Het schakelen op verschillende niveaus is nu juist wat onze experts echte experts maakt…

Stap 1: Informatie

Nadat jij contact hebt opgenomen en ons hebt voorzien van relevante informatie, weten wij precies wat jij van ons verwacht. Een totaalinrichter die betrokken is bij ontwerp tot aan zit-instructies, is immers graag goed voorbereid.

Stap 2: Wensen & eisen

In levenden lijve of telefonisch overleggen we over jouw wensen & eisen, zodat wij kunnen toewerken richting een passende offerte of zelfs een ontwerp.

Stap 3: Duidelijke offerte

We brengen een offerte uit, bespreken dit uitgebreid en wanneer dit vrolijk stemt, vliegen we samen vol enthousiasme het project aan.

Stap 4: Ontwerp & advies

‘Niets is jullie te gek’, krijgen we vaak te horen. En dat klopt ook: betreft service, betreft design. Zo maken onze ontwerpers prachtige ontwerpen. Als jij ons vertelt hoe je het precies wilt hebben, slaan wij een creatieve slag…

Stap 5: Uitvoering

Ontwerp akkoord? Offerte getekend? Gevoel goed? Dan gaan wij lekker aan de slag en zorgen we ervoor dat het meubilair er binnen de gestelde deadline staat.

Stap 6: Inrichten

Om het project in te richten, staan we met ons ‘inhuisteam’ op tijd bij jou op de stoep en weten we exact wat ons te doen staat: tussentijds hebben we namelijk al bekeken of het allemaal past en hoe we dit zo efficiënt mogelijk kunnen realiseren.

Stap 7: Werkinstructies

Opgeleverd: een schitterend resultaat! Maar wij gaan pas weg als al jouw mensen prettig zitten & werken. Uitgebreide werkplekinstructies? Jazeker, die geven wij ook…

'Ik vertel je graag hoe we jouw project aanpakken'

Roy Boermans

Adviseur bij Leferink