In de ochtend zijn we informeel gestart met koffie en gebak. En een korte speech van algemeen directeur Mark Leferink, waarbij ook onze technisch directeur van ICT Spirit Jan Swaters in het zonnetje werd gezet. Op de kop af 30 jaar is Jan Swaters werkzaam bij Leferink.

Mark Leferink reikte aan alle collega’s een set koffers uit. Dit met het oog op ons gezamenlijke weekendje weg naar Düsseldorf eind mei. Rond 15.30 uur begon het feest bij ’t Hagen in Haaksbergen met medewerkers en zakelijke partners.

De middag begon met verschillende toespraken. Zo vertelde Mark Leferink over het begin van “de zaak”, hij omschrijft het zelf altijd als zijn oudste broer. Over de tijd waarin zijn vader en hij samen werkten in het bedrijf, een tijd waarin moeilijke beslissingen genomen moesten worden. Over ‘zijn’ tijd. En over de ontwikkelingen en uitdagingen nu. Daarna volgde een interview met Anton Leferink, oud-directeur, oprichter en de vader van Mark. Erg mooi om te ervaren hoe Anton terugkijkt. Na het aanbieden van een cadeau vanuit de personeelsvereniging begon het feest pas echt.

Hard werken & hard lachen, zo zijn we. Daar houden we van. En samen zijn we sterk!

Fantastisch dat jullie er allemaal bij waren! DANK voor jullie belangstelling en aanwezigheid!