Berichten

Wiesner Hager zitprogramma Element

Middenzone als oase van rust met Wiesner Hager element

Woonkamer, marktplein of lounge?

De middenzone is een ontmoetingsplek en rustpunt tegelijk. Het Wiesner Hager element modulaire programma element werd speciaal voor de middenzone in Open Space kantoren ontwikkeld. De leuningelementen kunnen separaat – en onderling gecombineerd – verticaal op elkaar geplaatst worden. De hoogte van de rugleuning bepaalt de mate van visuele en akoestische afscherming.
Ruimtelijk kan element van éénzitsbank tot grote configuraties samengesteld worden. Daarmee is element bij uitstek geschikt voor nieuwe vormen van communicatie, als retraiteruimte of als tijdelijke werkplek.

Middenzone als ontmoetingsplaats

Er is een tendens gaande om de klassieke werkplek strakker en kleiner te maken. De vrije ruimtes dicht bij de werkplek verplaatsen zich naar de middenzone. Daarom speelt deze steeds meer een centrale rol als “point of communication”. Hier worden brainstormen, klassiek zakendoen en privézaken samengebracht – met de mogelijkheid om zich terug te trekken.
De hoge modulariteit van Wiesner Hager element maakt daarbij een flexibele integratie in de organisatorische en ruimtelijke context van de kantoorarchitectuur mogelijk.

Wiesner Hager zitelement Element

Catalogus_WH_Element_NL-3

 

Bekijk ook eens onze productcategorieën Brainstormen en vergaderen en Concentratiewerkplek.

 

Portfolio Items