Over ons

Over ons

Leferink is een Twents familiebedrijf dat zich met lef en humor, gedrevenheid en plezier inzet voor tevreden klantrelaties. Ons ontwerpteam creëert dagelijks met veel enthousiasme concepten die precies dat brengen wat organisaties nodig hebben. Wij maken bij de realisatie daarvan gebruik van nieuwe technieken en toepassingen. Van oud en van nieuw meubilair. En als het nodig is, dan maken we het zelf.

Alles wat we doen, doen we met één doel voor ogen: omgevingen realiseren waar mensen zich thuis voelen en geïnspireerd raken.

Alles in eigen huis

Zo’n inspirerende werkomgeving ontstaat niet vanzelf. Onze ontwerpen bouwen we heel bewust op. Centraal staan mens en organisatie. Daaromheen ligt een schil die bestaat uit de identiteit/uitstraling van de organisatie, de functionele eisen en de ergonomische eisen. Verder gelden er vaak diverse randvoorwaarden. Denk aan een bepaalde mate van duurzaamheid, de mogelijkheden van het kantoorpand, de planning of het budget. Ook die verwerken we in het ontwerp.

Om dergelijke all-in werkomgevingen turn-key te kunnen realiseren heeft Leferink onder één dak:

  • een eigen studio voor creatieve vormgeving
  • een eigen interieurbouwbedrijf voor maatwerkmeubilair
  • een afdeling ‘Gezond werken’ voor een fitte werkomgeving
  • complete ICT-oplossingen via Leferink-dochter ICT Spirit

Met vestigingen in Haaksbergen, Emmen en Deventer zijn wij bovendien altijd dicht bij je in de buurt.

Cirkel van binnen naar buiten inrichten

Altijd mensgericht, flexibel en goed

Wij zijn een groeiende organisatie met een informele no-nonsense cultuur en korte lijnen. Het vlindermodel laat zien dat we begrijpen dat de mens centraal staat in elke organisatie, ook in die van ons. Dat betekent dat we zaken op een prettige, mensgerichte manier oppakken. We zijn gedreven genoeg om tegelijkertijd snel en flexibel te schakelen en scherp te blijven op het leveren van kwaliteit.

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerde werkomgeving