Ons Ergorent concept

Waarom een bureaustoel kopen, als het gaat om comfortabel zitcomfort? Waarom kopen als u tegen lagere kosten gebruik kunt maken van de nieuwste producten?

Waarom kopen?

Waarom een bureaustoel kopen, als het gaat om comfortabel zitcomfort? Waarom kopen als u tegen lagere kosten gebruik kunt maken van de nieuwste producten? Met ons Ergorent concept zit u altijd op de nieuwste stoelen, genormeerd en wel. En inclusief een gratis jaarlijks werkplekonderzoek ter waarde van € 120,-.
Kies bewust voor de toekomst. Kies voor het gebruik, niet voor bezit.

Hergebruik van grondstoffen

Onze Cradle to Cradle bureaustoelen zijn zo ontworpen dat alle gebruikte materialen aan het einde van hun levenscyclus tot op moleculair niveau te scheiden zijn. Als de onderdelen niet opnieuw benut kunnen worden, dan worden ze zonder kwaliteitsverlies hergebruikt in hetzelfde of in een ander product. Zo kunnen we de grondstoffen in samenwerking met de producent en lokale afvalwerkers in een eindeloze kring hergebruiken.

Delen is het nieuwe hebben

Leferink blijft eigenaar van de bureaustoel(en). Alle materialen keren na een gebruikersperiode terug in de keten. U betaalt alleen voor het gebruik. Ontzorging en comfort zijn de sleutelwoorden. Eigenaar worden van inrichtingselementen kost geld. Loonkosten, onderhoud, afschrijving, verzekering, enz. Wij nemen deze ‘Cost of Ownership’ van u over. Uw organisatie verdient geld door te gebruiken in plaats van te kopen.

Ergorent ingewikkeld?

Geen enge clausules, transparant en tot de laatste cent duidelijk. Dat zijn de absolute voorwaarden. U betaalt een vast laag bedrag per maand voor het gebruik van de bureaustoel. We hanteren een beperkte looptijd. Daarna is de overeenkomst per maand opzegbaar waardoor u optimaal flexibel blijft. Bij groei komen er stoelen bij en bij krimp komen er stoelen retour.

De voordelen:

  • Optimale flexibiliteit. Wij spreken een vaste looptijd met u af, daarna per maand opzegbaar
  • Financieringsvorm: wij investeren
  • Jaarlijks zitcontrole door onze ergonomie- en werkplekdeskundige
  • Vervanging van onderdelen
  • Altijd probleemloos zitten op de nieuwste kwaliteitsstoel
  • Na 5 jaar plaatsen wij een vergelijkbare nieuwe bureaustoel
  • Stabiliteit door vaste kosten
  • Behoudt liquiditeit
  • Volledige ontzorging

Meer informatie of een afspraak?

Neem dan even contact met ons op.