Ontwerpen vanuit een visie

Als ondernemer kijk je vooruit. Je wikt en weegt over risico’s en je signaleert kansen. De fysieke inrichting van je kantoorpand is zo’n kans. Eén die direct effect heeft, maar waar je zeker ook op de lange termijn van profiteert.

Het vlindermodel

Succesvolle organisaties hebben een sterk lijf met een bruisend hart die beide ondersteund worden door krachtige tools. Het vlindermodel visualiseert die visie.

Mens en organisatie vormen het lijf en het hart. De tools die mens en organisatie versterken, zijn de werkomgeving en de aanwezige technologie. Investeren in een van de drie focusgebieden levert je zeker winst op. Maar de beste langetermijnresultaten behaal je met een integrale aanpak.

Ontwerpen van binnen naar buiten

Wij begrijpen dat een kantoorinrichting moet aansluiten bij de mensen die er werken en de organisatiedoelen. En niet andersom. Wij ontwerpen daarom vanuit de kern van het vlindermodel en stemmen werkomgeving en technologie daarop af. Wij noemen dat: ontwerpen van binnen naar buiten. Benieuwd naar hoe we dat doen? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over.