Accountmanager

Accountmanager

(fulltime m/v)

Wij zijn op zoek naar sales talent voor de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen! Weet jij als geen ander nieuwe klanten aan ons te binden en heb jij er plezier in om bestaande klanten zo optimaal mogelijk te adviseren? Dan zoeken wij jou!

Aangenaam, wij zijn Leferink!

Leferink ontwerpt en realiseert duurzame werkomgevingen die zorgvuldig zijn afgestemd op de doelen van de organisatie en de behoeftes van de gebruikers. Deze werkomgeving ontzorgt vanwege haar hoge mate van functionaliteit, inspireert en motiveert op een wijze die comfortabel aanvoelt. Op die manier creëren we letterlijk ruimtes om het beste uit de mens te halen. Een werkomgeving waar met plezier prestaties geleverd worden!

Wat ga je doen?

Als ondernemende accountmanager weet je niet alleen bestaande, maar ook nieuwe klanten aan ons te binden. Je adviseert onze relaties bij het creëren en realiseren van een voor hen ideale en gezonde werkomgeving. Hierbij draait het om de samenhang tussen functionaliteit, identiteit en gezondheid van de werkomgeving. De vraagstukken die bij de klant spelen zijn onder andere gebaseerd op de onderwerpen: circulariteit, compleet inrichten en vitaliteit in de breedste zin van het woord.

Je biedt samen met collega’s en onze partners passende oplossingen aan en weet offertes om te zetten in orders. Door je enthousiasme en gedreven persoonlijkheid schakel je zonder moeite op elk niveau.

Wat verwachten wij van je?

Naast een slimme kijk op de wereld, een gezonde dosis commercieel inzicht en doorzettingsvermogen, beschik je over:

 • een met diploma afgeronde hbo-opleiding;
 • meerdere jaren ervaring in een commerciële functie in de buitendienst;
 • een goede netwerker die ook zijn/haar eigen netwerk meeneemt;
 • goede contactuele, commerciële en klantgerichte vaardigheden;
 • een proactieve houding met een positieve uitstraling voorzien van goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • in het bezit van rijbewijs B.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een sterk team waar we hard werken, maar op zijn tijd ook plezier maken. Zo hebben we verschillende geplande en spontane uitjes met collega’s. En een breed scala aan mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en niet geheel onbelangrijk:

 • een goed salaris;
 • auto van de zaak;
 • ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven;
 • pensioen en aanvullende verzekering;
 • je gaat natuurlijk veel nieuwe en bestaande klanten bellen en mailen, dus een mobieltje en laptop krijg je in bruikleen van de zaak!

Kom jij ons team versterken?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan zien we je motivatie voorzien van CV graag tegemoet. Deze kun je mailen naar ameulenkamp@leferink.nl.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Henk Temmink (Business Unit Manager Leferink Office Works) via 06-51608151.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.