Inhuizer / Meubel Montagemedewerker

Leferink Office Works met vestigingen in Haaksbergen en Deventer creëert en realiseert werkomgevingen waar mensen zich thuis voelen en goed kunnen presteren. Wij groeien en zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Inhuizer / Meubel Montagemedewerker

(fulltime m/v)

Word jij blij van het monteren, repareren en inhuizen van meubilair? Steek je daarnaast graag de handen uit de mouwen in een zelfstandige functie? Dan zijn wij vast op zoek naar jou!

Wat ga je doen?


Als gemotiveerde en handige kandidaat die ons huidige team komt versterken bestaan je werkzaamheden onder andere uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels en het verlenen van reparatie/service. Voor jou is geen dag hetzelfde. Zo kun je de ene dag samen met een collega een groot kantoor compleet inhuizen, de andere dag ben je zelfstandig op locatie aan de slag. Dit doe je nauwkeurig en klantgericht, zodat je een tevreden klant achterlaat. Je bent op locatie het aanspreekpunt en visitekaartje van het bedrijf en gedraagt je hier ook naar.

Wat breng je mee?

Naast een hands-on mentaliteit, ben je iemand die secuur werkt, handig is en goed kan inschatten hoe met het meubilair omgegaan moet worden. Tevens beschik je over:
– een met diploma afgeronde MBO-opleiding;
– bij voorkeur in bezit van vrachtwagenrijbewijs, maar in ieder geval een
B-rijbewijs;
– een proactieve houding met een positieve uitstraling;
– flexibele en collegiale instelling.

Hoe ga je verder?

Spreekt deze vacature jou aan en kom je graag binnen ons team werken? Dan zien we je motivatiebrief voorzien van CV graag tegemoet. Deze kun je mailen naar ameulenkamp@leferink.nl

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Henk Temmink (Business Unit Manager Leferink Office Works) via 06-51608151.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.