Wij staan voor gezond werken!

Elke organisatie is afhankelijk van mensenwerk. Investeren in de gezondheid van uw medewerkers is van belang. Wij ontwikkelden een no-nonsense concept met een eenvoudig werkplekonderzoek om knelpunten in ergonomie op te sporen, razendsnel op te lossen of te voorkomen.

Onze werkplekdeskundige past de fysieke werkplek direct aan, in combinatie met een korte persoonlijke training over ergonomie. Soms kan een andere zithouding, een voetensteun of een beeldschermarm al wonderen verrichten. Ook bestaand meubilair kunnen wij voor u op maat maken. Wij voeren passingen uit met betrekking tot aangepaste bureaustoelen. Daarnaast verzorgen wij proefplaatsingen om er zeker van te zijn dat de geboden zitoplossing voor u de juiste is.

U kunt bij ons terecht voor:

  • preventief werkplekonderzoek op locatie,
  • werkplekonderzoek op basis van klachten,
  • workshops rondom Fit Werken,
  • preventietraining op locatie en
  • oplossingen met ergonomisch verantwoorde producten (zowel vanuit productie als oplossingen in de vorm van maatwerk).

Kantoorwerkers zitten gemiddeld meer dan 75% van hun werktijd. Daarnaast brengen Nederlanders gemiddeld 85% van hun vrije tijd zittend door. Dan zitten we al gauw meer dan 11 uren per dag. Technologische ontwikkelingen vormen belangrijke oorzaken van het toegenomen zittend gedrag. Door toenemend gebruik van PC, TV, tablet, smartphones en spelcomputers bewegen we steeds minder. Zowel op kantoor als thuis.

Recente wetenschappelijke onderzoeken hebben de schokkende negatieve gevolgen en het gevaar van langdurig zitten aangetoond. Frequent afwisselen van staan en zitten op de werkplek en beweging binnen kantoor verlaagt de effecten van teveel zitten aanzienlijk. Met onze innovatieve werkplekken wordt het aantal zituren substantieel verminderd en de doorbloeding gestimuleerd.

Waarom een bureaustoel kopen, als het gaat om comfortabel zitcomfort? En waarom kopen als u tegen lagere kosten gebruik kunt maken van de nieuwste producten? Met ons Ergorent concept zit u altijd op de nieuwste stoelen, genormeerd en wel. En inclusief een gratis jaarlijks werkplekonderzoek t.w.v. € 120,-.
Kies bewust voor de toekomst. Kies voor het gebruik, niet voor bezit.

Lees meer over ons Ergorent concept.