Geas Energiewacht

Geas Energiewacht is dé Energie Service Specialist uit Oost-Nederland. Geas is gespecialiseerd in verwarming, warm water, energiebesparing en duurzame-energieopwekking. Ruim 160 eigen servicemedewerkers toeren dagelijks door Twente en delen van Gelderland met maar één doel: hun 165.000 klanten voorzien van een veilige, zuinige en comfortabele leef- of werkomgeving. Verder adviseert het team Zakelijke markt over oplossingen op maat voor besparing van energie, verhoging van comfort en opwekking van duurzame energie. Bestaande zakelijke klanten kunnen inloggen in het eigen rapportage systeem van Geas, het EVDS, en zo inzicht krijgen in lopende projecten.

Achtergrond van de opdracht

De werknemers van Geas werken in een moderne kantoortuin. Hun werkomgeving stimuleert het onderlinge contact, brengt dynamiek met zich mee en draagt bij aan een transparante manier van werken. Handig, want Geas werkt met verschillende werkcarroussels die gezamenlijk de dossiers beheren. Tegelijkertijd vraagt die werkwijze om regelmatig overleg. Er kwam behoefte aan een plek waar een carroussel zich even gemakkelijk kon terugtrekken voor overleg. Geas wendde zich tot Leferink met de vraag om mee te denken over een geschikte oplossing.

  • Klant: Geas Energiewacht
  • Doel: een flexibele overlegruimte
  • Aard van de opdracht: advies, ontwerp en realisatie van een scrumruimte?
  • Website: geas.nl
Louis Deterd Oude Weme

“Door te investeren in fijne werkplekken en een goede overlegruimte, investeert Geas in haar huidige en toekomstige medewerkers. En dat dat werkt, merken we elke dag opnieuw.”

Louis Deterd Oude WemeGeas Energiewacht