Heuver

Heuver is een gerenommeerde bandengroothandel in Hardenberg. De organisatie heeft daarnaast teams in België en Luxemburg, Frankrijk, Roemenië, Engeland en Duitsland. Met meer dan 50 jaar ervaring en een enorm aanbod van bijna alle A- en B-merken voor truck- en trailerbanden, grondverzet- en landbouwbanden, behoort Heuver tot de top van Europa.

Wilma Langbroek

Leferink heeft ons goed weten te ontzorgen en een inspirerend werkomgeving opgeleverd waar ons marketingteam de mooiste concepten kan ontwikkelen.

Wilma LangbroekManagementassistent filialen

Inpandige uitbreiding marketingafdeling Heuver

Heuver is een gerenommeerde bandengroothandel die in de afgelopen jaren een innoverende groei doormaakte. Om een uitbreiding van de marketingafdeling van Heuver mogelijk te maken, koos de groothandel voor inpandige uitbreiding.

Heuver nodigde daarop meerdere partijen uit om hun ideeën te horen over het inrichtingsontwerp van de marketingafdeling. Tijdens een kennismakingsgesprek werden de wensen en eisen met moodboards in kaart gebracht. Leferink ontwikkelde op basis daarvan een vernieuwend ontwerp dat perfect aansloot bij de mensen en de organisatie en kreeg de opdracht gegund.

We plaatsten op de marketingafdeling zit-stabureaus om aan te werken en creëerden diverse opstellingen in de overlegruimtes. Zo kan er actief overlegd worden aan de hoge zit, maar kan men ook plaatsnemen op de lage zit in de andere ruimte. Mede hierdoor kan er multifunctioneel overlegd, gescrumd en gebrainstormd worden en wordt de creativiteit van het marketingteam gestimuleerd. Niet alleen de marketingafdeling, ook de overlegruimtes op de begane grond waren toe aan een make-over. De ontwerpstudio van Leferink realiseerde het ontwerp waarna het in huis team van Leferink de uitvoering verzorgde.