Doorlooptijd4 maanden

Strategische werkomgeving voor Dura Vermeer Bouw Hengelo

Dura Vermeer Bouw Hengelo profileert zichzelf als een ontwikkelende bouwer die ambities waarmaakt door inspiratie, respect en verbondenheid met mensen die op basis van geluk, plezier en vrijheid met elkaar samenwerken. Om de kernwaarden van de organisatie nog beter waar te kunnen maken werkt Dura Vermeer op een horizontale wijze. Deze nieuwe manier van werken vroeg om een nieuwe werkomgeving. Een werkomgeving welke optimaal faciliteert aan de samenwerking tussen alle medewerkers. En nog belangrijker; een plek waar ze zich thuis voelen. Hiervoor is een concept uitgewerkt.

Voor de realisatie van dit concept schakelde Dura Vermeer, na een selectietraject, Leferink in. De uitdaging: een turn-key-project waarbij binnen een korte doorlooptijd van 4 maanden een compleet kantoorpand getransformeerd moest worden. De transformatie diende bovendien duurzaam uitgevoerd te worden.

Philip Dam, Senior Supply Chain Manager

Leferink heeft onze kernwaarden, welke passen bij onze mensen en hun werkwijze, goed weten te vertalen in de werkomgeving

Meer over
dit project

Afgedankte bureaus zijn verwerkt tot circulaire krukjes.

Een prettige scrum omgeving.

Telefoneren in een belcel zorgt ervoor dat collega's niet gestoord worden.

'Uw organisatie strategisch transformeren op het gebied van inrichten? Ik vertel je er graag meer over. '

Roy Boermans

Adviseur bij Leferink